eshop,ηλεκτρονικό κατάστημα
eshop,ηλεκτρονικό κατάστημα

Γιατί Κάθε Εμπορική Επιχείρηση πρέπει να δημιουργήσει eshop

Γιατί Κάθε Εμπορική Επιχείρηση πρέπει να δημιουργήσει eshop

Ανεξάρτητα από το μέγεθος μιας επιχείρησης ή το ότι ανήκει στην κατηγορία λιανικής ή χονδρικής πώλησης, όλες οι παραπάνω περιπτώσεις επιχειρήσεων έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα και να διαθέσουν τα προϊόντα τους στην παγκόσμια αγορά. Η εξέλιξη των eshops τα τελευταία χρόνια είναι τεράστια και αξίζει πραγματικά να εξηγήσουμε γιατί κάθε σύγχρονη εμπορική επιχείρηση θα πρέπει να προχωρήσει στη δημιουργία eshop, αν πραγματικά στοχεύει στην εξασφάλιση της βιωσιμότητας αρχικά και στην μετέπειτα κερδοφορία. 

Ευκαιρίες Καινοτομίας

Καθώς η πώληση έχει περάσει πλέον στον ηλεκτρονικό χώρο , η τεχνολογική εξέλιξη των eshops δίνει απεριόριστες δυνατότητες για νέες έξυπνες ιδέες καινοτομίας οι οποίες δεν θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στα φυσικά καταστήματα. Βλέπουμε πλέον ‘’’έξυπνα καλάθια’’ ‘’προσφορές με χρονόμετρα’’ ‘’άμεσες ενημερώσεις στους χρήστες για νέα προϊόντα’’ ή ακόμα και ευκαιρίες για στοχευμένο marketing στο κοινό που ενδιαφέρει το κατάστημα. Ένας νέος γεμάτος καινοτομία εμπορικό ‘’on line κόσμος’’  είναι ήδη εδώ! 

Ευκαιρία Ανάπτυξης

Ένα από τα πρωταρχικά οφέλη της δημιουργίας eshop είναι η δυνατότητα προσέγγισης ενός ευρύτερου κοινού. Διαθέτοντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η επιχείρησή σας δεν θα περιορίζεται πλέον στην τοπική κοινότητα, αλλά αντίθετα, θα είναι προσβάσιμη σε οποιονδήποτε διαθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο σε οποιαδήποτε χώρα για 365 ημέρες 24 ώρες κάθε ημέρα! Είναι ίσως η πρώτη φορά που μια πολύ μικρή επιχείρηση έχει την ευκαιρία να διαθέσει το προϊόν της με την δυναμική μιας μεγάλης επιχείρησης αφού δεν υπάρχουν γεωγραφικά όρια στο ηλεκτρονικό επιχειρείν. 

Ευκολία

Όσο πιο απλό, εύχρηστο  και ευέλικτο είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα , τόσο πιο ευχάριστη και άνετη  θα είναι η περιήγηση του χρήστη , πράγμα που τους βοηθάει τελικά να προχωρήσουν σε περισσότερες αγορές. Φανταστείτε ένα ‘’άνετο’’ σε parking και σε διαδρόμους κατάστημα! Η ευχάριστη εμπειρία αγοράς δημιουργεί αφοσίωση και πιστότητα στους πελάτες και έτσι το αποτέλεσμα σε πωλήσεις και τζίρο γίνεται επίσης ευχάριστο και την επιχείρηση!

Εξοικονόμηση πόρων

Η δημιουργία eshop επιτρέπει επίσης στις επιχειρήσεις να εξοικονομήσουν χρήματα. Η αγορά ή η ενοικίαση ενός φυσικού καταστήματος ενδέχεται να είναι εξαιρετικά δαπανηρή, απαιτώντας την καταβολή ενός σημαντικού αρχικού κεφαλαίου. Με τη δημιουργία eshop, οι επιχειρήσεις μπορούν να δραστηριοποιούνται με χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να επενδύουν τους πόρους τους σε άλλους σημαντικούς τομείς. Το αποτέλεσμα αυτού είναι να η αύξηση του κέρδους και η επίτευξη μιας μακροχρόνιας οικονομικής επιτυχίας.

Στρατηγική Προώθησης

Η τεχνολογική εξέλιξη των ηλεκτρονικών καταστημάτων συμβάλλει καθοριστικά στο marketing! Μέσω της χρήσης μηχανισμών ανάλυσης, που κάποτε κόστιζαν χιλιάδες ευρώ ,  μπορείτε πλέον με ελάχιστο κόστος να τους αξιοποιήσετε στο μέγιστο. Η συμπεριφορά των πελατών, το ιστορικό των αγορών οι προτιμήσεις τους κλπ  αποτελούν στοιχεία για να χτίσετε τις digital marketing στρατηγικές σας, ενισχύοντας τη συνολική εμπειρία του πελάτη και ωθώντας τον να κάνει επιπλέον αγορές.

Σε γενικές γραμμές, η δημιουργία eshop είναι μια επιλογή που έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις αλληλεπιδρούν με τους πελάτες τους. Λαμβάνοντας υπόψη τα πολυάριθμα πλεονεκτήματά της – συμπεριλαμβανομένης της διευκόλυνσης αγορών, της εξοικονόμησης δαπανών και της αύξησης των κερδών – συμπεραίνουμε ότι κάθε σύγχρονη εμπορική επιχείρηση θα πρέπει να προχωρήσει στη δημιουργία ενός eshop ως μέρος της εξελικτικής στρατηγικής της. Καθώς ο επιχειρηματικός κόσμος δεν σταματά ποτέ να μεταβάλλεται, είναι απαραίτητο να αξιοποιείτε την καινοτομία προς όφελός σας ώστε να παραμένετε ευέλικτοι και επικερδείς, παρά τον ολοένα και πιο έντονο ανταγωνισμό.

Αισθάνεστε έτοιμοι για το βήμα αυτό;
 Η ομάδα της Global Touch, με πολυετή εμπειρία στην επιτυχημένη δημιουργία eshop, είναι πρόθυμη να ακούσει τις εξειδικευμένες ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής σας, και να κατασκευάσει το πιο κερδοφόρο eshop για εκείνη.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να σας προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις και να ξεκινήσουμε.

Ελπίζω να απολαύσατε την ανάγνωση αυτού του άρθρου!

Αν θέλετε η ομάδα της Global Touch να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, κλείστε ένα ραντεβού σήμερα!