ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Υπηρεσία εξατομικευμένης εξυπηρέτησης με προσωπικό σύμβουλο.
Η μόνη εταιρία Digital Marketing στην Ελλάδα με προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία σχεδιάστηκε με γνώμονα τις εξειδικευμένες απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. Μέσω αυτής, ουσιαστικά δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε πελάτη να βρίσκει άμεσα τον υπεύθυνο που θα ξεκινήσει την επίλυση οποιουδήποτε πιθανού προβλήματος. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα εξατομικευμένη υπηρεσία, η οποία αποδεικνύει έμπρακτα ότι η ομάδα της εταιρείας μας είναι εδώ για εσάς!

√ Άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-17.00.
Κατά τη διάρκεια των σημαντικότερων ωρών της ημέρας και των παραγωγικότερων ημερών της εβδομάδας, θα έχετε άμεση και γρήγορη τηλεφωνική πρόσβαση στον προσωπικό σας σύμβουλο. Εξειδικευμένα. Για εσάς. Θα μπορείτε να απευθυνθείτε για οποιοδήποτε θέμα αφορά τη συνεργασία μας.

√ Δέσμευση απάντησης σε αίτημα καθημερινά από τις 17.00 έως τις 09.00 το πρωί.
Η εξυπηρέτηση συνεχίζεται μέσω email, το οποίο θα δει άμεσα ο προσωπικός σας σύμβουλος και θα δράσει για εσάς. Με την υπηρεσία αυτή, δεσμευόμαστε ότι το email σας θα απαντηθεί και ότι θα λάβετε call back εντός 8 ωρών. Αν πρόκειται για περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όπου απαιτείται ακόμη πιο άμεση δράση πριν από τις 8 ώρες, θα γίνουν αντίστοιχα οι απαραίτητες ενέργειες.

40’ παρουσίαση αποτελεσμάτων και call συμβουλευτικής

Πέραν της δικής σας επικοινωνίας μαζί μας, ο προσωπικός σας σύμβουλος εξυπηρέτησης έχει έναν ακόμη ρόλο που είναι εξαιρετικά σπουδαίος για τη συνεργασία μας. Κατόπιν προγραμματισμού, θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε μια αναλυτική παρουσίαση των αποτελεσμάτων της συνεργασίας μας και των προτάσεών μας για περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωσή τους, είτε στα γραφεία μας είτε μέσω on line zoom call.

  • Πόσα click λάβατε;
  • Πώς λειτούργησε η διαφήμισή σας στο Google;
  • Λάβατε κριτικές;
  • Τι χρειάζεται βελτίωση στο Instagram σας;
  • Πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε οργανικά αποτελέσματα;
  • Πρέπει τελικά να τρέξετε καμπάνια μέσω email marketing;

Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, καθώς και σε και πολλά ακόμη, θα είναι διαθέσιμες για εσάς σε αυτές τις συναντήσεις!

Είμαστε σε επαφή με κάθε συνεργάτη! 

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ PROJECT ΣΑΣ

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ PROJECT ΣΑΣ