digital marketing

DIGITAL SERVICES

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Brand Transformation

Μεταμορφώνουμε την ιστοσελίδα σας από μια απλή βιτρίνα σε ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο ενδυνάμωσης της digital marketing εικόνας σας. Δίνοντας βάση στο user-centered design (UCD), στην μοναδικότητα της κάθε επιχείρησης, αλλά κυρίως στις ανάγκες της, καταφέρνουμε να σας παραδώσουμε ένα website που συνδυάζει την πρωτοπορία στο χώρο με τα δυνατότερα στοιχεία της επιχείρησής σας, κάνοντας χρήση new age technology.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Brand Expansion

Δημιουργούμε eshop με βάση τη γρήγορη και εύκολη πλοήγηση και τον responsive σχεδιασμό. Με τη χρήση πρωτοποριακών εργαλείων και λειτουργιών, παρέχουμε eshop που αποτελούν επέκταση όχι μόνο του website, αλλά ολόκληρου του brand. Η tailor-made προσέγγισή μας στην κατασκευή eshop δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να κάνουν τη διαφορά και να περάσουν στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας στους χρήστες αυτό που χρειάζονται, την ώρα που το χρειάζονται.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Shopping Versatility

Οι εφαρμογές που κατασκευάζουμε εξασφαλίζουν την απόλυτη ευελιξία του brand σας και βοηθούν να προσφέρετε όλα όσα θέλετε στους πελάτες σας. Παρέχουμε κατασκευή app, χωρίς όμως απλά να μεταφέρουμε το περιεχόμενο σε smartphone και tablet, αλλά προσαρμόζοντάς το με τέτοιο τρόπο, ώστε να χαρίζει μια γρήγορη και λειτουργική, user-oriented, εμπειρία online shopping χωρίς περιορισμούς. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του e-commerce, εκτός από ευέλικτο, καθιστούμε κάθε brand συμβατό με το σήμερα.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ SOCIAL MEDIA

Holistic Social Media Strategy

Η ομάδα που αναλαμβάνει τη Διαχείριση Social Media απαρτίζεται από εξειδικευμένα στελέχη που ενημερώνονται συνεχώς για τις συχνές εξελίξεις στο χώρο, υιοθετώντας παράλληλα μια ολιστική προσέγγιση που βασίζεται στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά κάθε πλατφόρμας χωρίς να περιορίζεται μόνο στις πιο δημοφιλείς. Ο στόχος είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένη παρουσία, με content που λειτουργεί αποτελεσματικά.

SOCIAL ADS CAMPAIGNS

Mastering Social Media

Για τα brand που θέλουν προβληθούν σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό και να εκτοξευτούν, η απλή παρουσία στα social media δεν είναι αρκετή. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, σε συνδυασμό με τη διαχείριση social media, σχεδιάζουμε Social Ads Campaigns για την επιχείρησή σας, προσαρμοσμένες σε κάθε μέσο ξεχωριστά, ανάλογα με τα εργαλεία που έχει να προσφέρει. Έτσι, αξιοποιώντας τεχνικές remarketing και pay-per-click, ισχυροποιούμε την digital παρουσία σας σε όλες τις πλατφόρμες, αυξάνοντας τόσο το visibility όσο και τις συνολικές πωλήσεις του brand.
digital marketing

SEO

Key-Word Domination

Χρησιμοποιούμε τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (Search Engine Optimization –SEO) με τον καλύτερο και πιο ευφάνταστο τρόπο, ώστε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας και να την κατατάξουμε στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης. Με προσεκτικά επιλεγμένα key-word και στρατηγικά δομημένα on-site και off-site κείμενα – blog, social media, διαφημίσεις – διασφαλίζουμε την προσέλκυση του κατάλληλου κοινού για την επιχείρησή σας και την ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό.

EMAIL MARKETING

New Age Email Marketing Techniques

Κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να δώσουμε νέα πνοή σε μια από τις πιο κλασικές τεχνικές διαδικτυακού marketing. Φροντίζουμε να δημιουργούμε φρέσκο, ενημερωτικό και χρήσιμο περιεχόμενο με αξία, αφού πρώτα αναλύσουμε διεξοδικά τα προφίλ των πελατών-στόχων σας. Αφαιρούμε τα “ενοχλητικά” στοιχεία του Email Marketing, έτσι ώστε κάθε μήνυμα που θα παραδίδεται σε αυτές τις επιλεγμένες ομάδες ανθρώπων να είναι πιστό στον χαρακτήρα του brand, δελεαστικό και οικείο.

LINKEDIN NETWORKING

Exponential B2B Growth

H σωστά καθοδηγούμενη πλοήγηση στον κόσμο του LinkedIn – του καταλληλότερου κοινωνικού μέσου για B2B επιχειρήσεις – κάνει αναμφίβολα τη διαφορά στην γενικότερη ανάπτυξη ενός brand. Ακoλουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές B2B marketing και εφαρμόζοντας μια έντονα στοχευμένη τακτική LinkedIn Networking, οι expert μας σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην ανίχνευση των επόμενων συνεργατών σας. Συγχρόνως, δημιουργώντας ουσιαστικό, business-centric περιεχόμενο προσαρμοσμένο στο κοινό που στοχεύετε, κατορθώνουν να αυξήσουν δραματικά την προβολή του brand σας σε μια μεγάλη κοινότητα που είναι απόλυτα εναρμονισμένη με την φιλοσοφία του.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ PROJECT ΣΑΣ

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ PROJECT ΣΑΣ

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ PROJECT ΣΑΣ