Έχετε Ηλεκτρονικό Κατάστημα; Μάθετε 9 Σημαντικούς Λόγους Γιατί Πρέπει να Μετατρέψετε το Eshop σας σε Εφαρμογή

Έχετε Ηλεκτρονικό Κατάστημα; Μάθετε 9 Σημαντικούς Λόγους Γιατί Πρέπει να Μετατρέψετε το Eshop σας σε Εφαρμογή

Διατηρείτε ηλεκτρονικό κατάστημα και αναρωτιέστε ποιο θα μπορούσε να είναι το επόμενο βήμα προς την επιτυχία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο; Στο σημερινό τοπίο του ecommerce, η λέξη-κλειδί για την εξέλιξη και την επιτυχημένη πορεία μιας επιχείρησης είναι η προσαρμογή. Για το λόγο αυτό, όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες σκέφτονται να προχωρήσουν στη μετατροπή του eshop τους σε εφαρμογή, με στόχο να προσεγγίσουν νέους πελάτες μέσω μιας πιο προηγμένης εμπειρίας αγορών. Στη συνέχεια, θα αναλύσουμε 9 σημαντικούς λόγους για τους οποίους αξίζει να εξετάσετε σοβαρά το ενδεχόμενο αυτής της μετάβασης.

1. Ευκολία Στη Χρήση

Οι σύγχρονες εφαρμογές έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχουν ταχύτερη πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας. Έτσι, είναι ιδιαίτερα εύχρηστες για τους πελάτες, βοηθώντας τους να βρίσκουν εύκολα και άμεσα ό,τι αναζητούν χωρίς περιττά βήματα που δυσκολεύουν τη διαδικασία και σπαταλούν χρόνο.

2. Σύγχρονα Χαρακτηριστικά & Εργαλεία

Αξιοποιώντας πλήρως όλα τις λειτουργίες των σύγχρονων κινητών συσκευών, όπως το GPS και η κάμερα, οι εφαρμογές προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις. Ταυτόχρονα, με καινοτόμα εργαλεία, όπως οι πολλαπλές πληρωμές, παρέχουν πληθώρα αγοραστικών δυνατοτήτων στους καταναλωτές.

3. Ανάλυση Δεδομένων για Εξατομικευμένες Αγορές

Με τη μετατροπή του eshop σας σε εφαρμογή, αποκτάτε πρόσβαση σε μια σειρά πολύτιμων δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις προτιμήσεις των χρηστών.  Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να προσαρμόσετε τις προσφορές σας βάσει αυτών και να προωθήσετε στους πελάτες στοχευμένα προϊόντα και υπηρεσίες που τους ταιριάζουν.

4. Βελτιωμένη Εμπειρία Χρήστη

Όλα τα παραπάνω μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η μετατροπή του eshop σας σε εφαρμογή παρέχει μια πιο ομαλή, πιο εξατομικευμένη, πιο εξελιγμένη και γενικότερα βελτιωμένη εμπειρία αγορών στους χρήστες. Κι αυτό δεν μπορεί παρά να επιφέρει μόνο θετικά αποτελέσματα.

5. Προσωπική Αλληλεπίδραση

Χάρη σε εργαλεία όπως οι push notifications και τα service chats που επιτρέπουν οι εφαρμογές, οι πελάτες αισθάνονται ότι έχουν μια πιο άμεση και προσωπική αλληλεπίδραση με την επιχείρηση. Ενημερώνονται πρώτοι για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν και εξυπηρετούνται ή βοηθούνται άμεσα τη στιγμή που το χρειάζονται.

6. Ενίσχυση της Πιστότητας των Πελατών

Η εύκολη και εξατομικευμένη εμπειρία αγορών μιας εφαρμογής, σε συνδυασμό με την πιο προσωπική και άμεση αλληλεπίδραση, οδηγεί στην ενίσχυση της πιστότητας των πελατών προς την επιχείρηση. Έχοντας την εφαρμογή στο κινητό τους, οι χρήστες γνωρίζουν ότι έχουν πλήρη πρόσβαση στην επιχείρηση όποτε θέλουν. Έτσι, την εμπιστεύονται περισσότερο και, ουσιαστικά, γίνεται ένα αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς τους, άρα την προτιμούν για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Κάτι που ενισχύεται από προγράμματα πιστότητας, όπως εκπτώσεις, early access και άλλες παροχές που τους κάνουν να αισθάνονται ξεχωριστοί.

7. Μεγαλύτερος Έλεγχος

Μετατρέποντας το eshop σας σε εφαρμογή, έχετε τη δυνατότητα πλήρους ελέγχου του περιβάλλοντος και του περιεχομένου σας, με απίστευτες δυνατότητες προσαρμογής των καταχωρίσεων και των προσφορών σας. Όλα αυτά, σύμφωνα πάντοτε με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της δικής σας επιχείρησης.

8. Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

Διαθέτοντας μια εφαρμογή, κερδίζετε ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην αγορά έναντι των ανταγωνιστικών επιχειρήσεων που δεν διαθέτουν εφαρμογή όσον αφορά την προσέγγιση περισσότερων πελατών, διαφορετικών από εκείνους που είχατε έως τώρα, μέσω πλατφορμών όπως το App Store ή το Google Play.

9. Αύξηση Πωλήσεων

Σε έναν κόσμο όπου οι καταναλωτές αναζητούν την απλούστερη και πιο άμεση λύση, μια εφαρμογή δεν θα μπορούσε παρά να τους ενθαρρύνει να πραγματοποιούν περισσότερες αγορές. Έχοντας όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας στη διάθεσή τους όπου κι αν βρίσκονται, οποιαδήποτε στιγμή, και με μερικά μόλις click, το να προχωρήσουν ευκολότερα στην αγορά είναι το φυσικό επόμενο βήμα.

Κλείνοντας, η μετατροπή του eshop σας σε εφαρμογή μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη για την επιτυχία σας στον ψηφιακό κόσμο. Προσφέροντας μια πιο σύγχρονη, εύκολη και εξατομικευμένη εμπειρία αγορών στους χρήστες, έχετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε νέο αγοραστικό κοινό και να εξελίξετε ακόμη περισσότερο την επιχείρησή σας. Είναι, θα λέγαμε, η επόμενη σημαντική κίνηση προς την απόλυτη digital επιτυχία.

Αν εξακολουθείτε να αμφιταλαντεύεστε σχετικά με τη μετατροπή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σε εφαρμογή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Global Touch προκειμένου να γνωρίσετε όλες τις επιλογές και τις δυνατότητες που ξεκλειδώνει αυτή η μετάβαση.

Ελπίζω να απολαύσατε την ανάγνωση αυτού του άρθρου!

Αν θέλετε η ομάδα της Global Touch να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, κλείστε ένα ραντεβού σήμερα!