Τι Είναι το Google Hotel Ads & Γιατί Πρέπει να το Εκμεταλλευτείτε

Τι Είναι το Google Hotel Ads & Γιατί Πρέπει να το Εκμεταλλευτείτε

Εάν είστε ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ή επιχείρησης φιλοξενίας, θα έχετε σίγουρα ακούσει ή, ακόμα καλύτερα, χρησιμοποιήσει το Google Ads. Την υπηρεσία της Google που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζητήσεων με βάση συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Και ενώ, πράγματι, το Google Ads αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο digital marketing για τους επιχειρηματίες φιλοξενίας, η νέα υπηρεσία Google Hotel Ads, που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, μπορεί – αν χρησιμοποιηθεί σωστά – να αλλάξει εντελώς τα δεδομένα.

Ας δούμε λοιπόν περί τίνος πρόκειται και γιατί θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε προς όφελος της επιχείρησής σας.

Πιο Στοχευμένη Διαφήμιση
Οι Google Hotel Ads campaigns, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές Google Ads, δεν βασίζονται μόνο σε λέξεις-κλειδιά, αλλά και στην εμφάνιση συγκεκριμένων real-time δεδομένων της ξενοδοχειακής σας επιχείρησης, όπως ο τύπος του καταλύματος, η διαθεσιμότητα, το κόστος διαμονής κ.λπ. Συνεπώς, εξασφαλίζουν πιο εξειδικευμένο και στοχευμένο digital marketing που αποδίδει σημαντικά. Αν διαθέτετε κάτι το οποίο αναζητούν οι καταναλωτές, θα είναι πολύ πιο απλό για εκείνους να το ανακαλύψουν.

Διαφήμιση σε Συγκεκριμένο Χώρο
Ενώ οι Google Ads βρίσκονται σε διάφορες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης, οι Google Hotel Ads campaigns τοποθετούνται σε ξεχωριστό σημείο, μόνο για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις φιλοξενίας. Αυτό αυξάνει αυτόματα την ορατότητα και διευκολύνει τον χρήστη να επιλέξει, καθώς, κάνοντας μια αναζήτηση σχετική με διαμονή, βλέπει όλες τις Google Hotel Ads campaigns συγκεντρωμένες. 

Ευκολότερη Απευθείας Κράτηση
Επειδή ακριβώς οι καμπάνιες αυτές είναι πιο στοχευμένες και διαχωρισμένες από τις υπόλοιπες, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εξετάζουν ευκολότερα τις επιλογές, να συγκρίνουν τις τιμές και να προβαίνουν σε απευθείας κρατήσεις. Αυτό ενισχύεται περαιτέρω λόγω του ότι οι Google Hotel Ads campaigns μπορούν να συνδέονται άμεσα με την online μηχανή κρατήσεων της επιχείρησης. Οι καταναλωτές σήμερα εκτιμούν την ταχύτητα και την ευκολία, οπότε, αν τους τα προσφέρετε αυτά, κερδίζετε έδαφος.

Ευελιξία Πληρωμής 
Το Google Hotel Ads προσφέρει διάφορους τρόπους πληρωμής για τις διαφημίσεις σας, όπως το cost per click ή τις προμήθειες (per stay), ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τον ευνοϊκότερο για την επιχείρησή σας. Ταυτόχρονα, η απόδοση της επένδυσης των Google Hotel Ads campaigns είναι πλήρως μετρήσιμη, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε το περιθώριο να σχεδιάσετε στρατηγικά τις επόμενες ενέργειές σας.

Συμπερασματικά, δεν έχετε τίποτα να χάσετε από μια νέα και βελτιωμένη έκδοση ενός μοντέλου που ήδη λειτουργεί, το αντίθετο μάλιστα. Έχοντας στη διάθεσή σας μια εξαιρετικά ευπροσάρμοστη διαφημιστική υπηρεσία για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις φιλοξενίας, σας ανοίγεται μια σπουδαία ευκαιρία κέρδους.

Όλα αυτά, ασφαλώς, αν την αξιοποιήσετε με τον ορθότερο τρόπο για την δική σας ξενοδοχειακή επιχείρηση. Η expert ομάδα της Global Touch, με πολυετή εμπειρία τόσο στο σχεδιασμό Google Ads Campaigns όσο και στον τομέα της φιλοξενίας γενικότερα, γνωρίζει ακριβώς πώς να δημιουργήσει αποτελεσματικές Google Hotel Ads campaigns που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Επομένως, όποτε είστε έτοιμοι για μια αναβάθμιση της digital marketing στρατηγικής σας σε ό,τι αφορά τις Google Ads, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ελπίζω να απολαύσατε την ανάγνωση αυτού του άρθρου!

Αν θέλετε η ομάδα της Global Touch να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, κλείστε ένα ραντεβού σήμερα!