Instagram Marketing
Instagram Marketing

Πώς Να Αποκτήσετε Περισσότερα Like Και Followers Στο Instagram

Πώς Να Αποκτήσετε Περισσότερα Like Και Followers Στο Instagram

Οι τάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πάνε κι έρχονται συνεχώς, ωστόσο μια πλατφόρμα παραμένει πάντα στη κορυφή όταν πρόκειται για διαδικτυακή προβολή… Το Instagram φυσικά! Από την κοινοποίηση καταπληκτικών φωτογραφιών φαγητού έως την προώθηση της επιχείρησης σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα προσφέρει όλα… Αρκεί βέβαια να γνωρίζεται το σωστό τρόπο χρήσης του! Όπως και εμείς, έτσι και το Instagram εξελίσσεται συνεχώς, συνεπώς το ίδιο συμβαίνει και με τις Instagram Marketing τεχνικές που χρειάζεστε για να ευδοκιμήσετε στην πλατφόρμα. Συνεχίστε να διαβάζετε για μερικές συμβουλές και κόλπα που θα ενισχύσουν το engagement και θα φέρουν νέους followers στο Instagram!

Υψηλής ποιότητας περιεχόμενο

Αυτό αποτελεί κλασσική συμβουλή, αλλά δεδομένου ότι το Instagram είναι κυρίως μια φωτογραφική πλατφόρμα, η κοινοποίηση υψηλής ποιότητας, καλά μελετημένων φωτογραφιών είναι πάντα ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε περισσότερα άτομα στο προφίλ σας! Βεβαιωθείτε ότι είστε πάντα δημιουργικοί και ότι καμία θολή, “βιαστική” φωτογραφία δεν θα βρεθεί στη ροή σας. Πραγματικά δεν χρειάζεστε υπερσύγχρονο, εξαιρετικά ακριβό εξοπλισμό… Απλώς ένα σταθερό χέρι ή ένα τρίποδο και λίγο φυσικό φωτισμό!

Ακολουθήστε τις τάσεις

Ειδικά τους τελευταίους μήνες, με τον κόσμο να πλήττεται από τη νέα πανδημία, οι τάσεις εμφανίζονταν –και συνεχίζουν να εμφανίζονται–  συνεχώς! Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει αυτές που ταιριάζουν στο στιλ και το ύφος σας και ακολουθήστε τις. Ίσως είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος για να τραβήξετε μια φωτογραφία ή ακόμα και ένας χρωματικός συνδυασμός για χρήση στις φωτογραφίες σας!

Δεχθείτε το Challenge

Η καραντίνα σίγουρα δεν είναι διασκεδαστική… Ή μήπως μπορεί και να είναι; Οι χρήστες σίγουρα έβαλαν τα δυνατά τους αυτήν την περίοδο και το αποτέλεσμα ήταν τόσα πολλά διασκεδαστικά challenges στο Instagram! Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ενεργοποιήσετε το engagement και να αποκτήσετε νέους followers είναι να συμμετάσχετε σε ένα –ή σε κάποια– από αυτά τα challenges. Από το pillow challenge έως τα makeup challenges έχουμε δει σχεδόν τα πάντα! Και πάλι, βρείτε αυτό που ταιριάζει στο στυλ σας ή στην επιχείρηση σας και δώστε του το δικό σας μοναδικό στίγμα. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τα σχετικά hashtag φυσικά και είναι πολύ πιθανό η ανάρτηση σας να καταλήξει στη σελίδα ανακαλύψεων!

 Αλληλεπιδράστε αυθεντικά

Πάνω απ ‘όλα, το Instagram αποτελεί μια όμορφη κοινότητα… Επομένως, αν η επιθυμία σας είναι να δείτε τα likes και τους followers σας να ανεβαίνουν, θα πρέπει να αλληλεπιδράσετε αυθεντικά με αυτήν την κοινότητα! Το να κάνετε εκατό φορές τυχαία like δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα, ενώ πιθανότατα θα σας βάλει σε μπελάδες. Απλώς βρείτε περιεχόμενο που σας αρέσει πραγματικά και ασχοληθείτε με αυτό. Κάντε like, σχολιάστε κάτι ουσιαστικό και θα δείτε ότι η ανταπόκριση που θα λάβετε θα είναι ιδιαίτερα θετική!

Ξεχωρίστε

Είναι δύσκολο να μην φανείτε τόσο εμπορικοί, ειδικά όταν ο στόχος σας είναι να προωθήσετε την επιχείρησή σας μέσω του Instagram Marketing, και μερικές φορές το να αντιγράψετε πολύ επιτυχημένους λογαριασμούς μπορεί να είναι πραγματικά δελεαστικό. Λάβετε υπόψη όμως, ότι αυτό που λειτουργεί για κάποιον, δεν σημαίνει ότι θα λειτουργήσει για όλους. Το να παραμένετε πιστοί στον εαυτό σας, στην επιχείρηση σας και στη φιλοσοφία σας είναι πολύ πιο πολύτιμο από το να αντιγράφετε κάτι ή απλώς να προσπαθείτε να πουλήσετε ένα συγκεκριμένο προϊόν. Βρείτε αυτόν τον παράγοντα που σας ξεχωρίζει, που κανένας άλλος δεν έχει και αναδείξτε τον. Αφήστε τον να λάμψει μέσα από τις δημοσιεύσεις σας! Αυτό θα φέρει πλήθη θαυμαστών στο καταπληκτικό σας προφίλ ή και στην επιχείρηση σας!

Βέβαια αν τα παραπάνω σας φαντάζουν δύσκολα μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα digital marketing agency, το οποίο μπορεί να αναλάβει για εσάς όλο το instagram digital marketing concept. Εσείς απλά θα αφεθείτε στα χέρια των ειδικών.

Αυτές είναι λοιπόν οι συμβουλές που θα βοηθήσουν το Instagram σας να ξεχωρίσει το 2020! Είτε θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρηση σας, είτε απλώς να βελτιώσετε τη διαδικτυακή σας παρουσία, η σταθερότητα στις αξίες σας, μαζί με μερικές απλές τεχνικές θα έχουν απίστευτα αποτελέσματα!

Ελπίζω να απολαύσατε την ανάγνωση αυτού του άρθρου!

Αν θέλετε η ομάδα της Global Touch να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, κλείστε ένα ραντεβού σήμερα!